bloemen en planten · 21. januari 2018
Tulpen - weetjes en verzorging
bloemschikmateriaal · 14. januari 2018
Soms ga je liever zelf naar de winkel en wil je zien wat je koopt. Ik kan je de volgende winkels adviseren. Tuincentrum Bloemenland te Veerle Laakdal heeft een grote hobbyafdeling en elke zondagnamiddag vanaf 15u kan je bij Bloemenland profiteren van losse snijbloemen aan halve prijs uitgezonderd op feestdagen. Bloemenhal heeft meerdere winkels en ook een leuk aanbod in bloemen. Elke maandag alle snijbloemen aan 1/2 prijs! Bij Rozen De Groof te Sint-Katelijne-Waver heb je een grote keuze aan...
bloemschikmateriaal · 14. januari 2018
Als je graag aan bloemschikken doet, overvalt je deze vraag dikwijls. Waar koop ik mijn materiaal, waar is het niet te duur. Ik kan je de twee volgende online winkels aanraden. Ik heb bij alletwee al besteld en goede prijs / kwaliteit en goede service. Wel vergelijken want soms zijn de producten bij de ene goedkoper dan de andere.